Hakkında

Mekteb-i İslam olarak hedefimiz birdir; Rıza-yı İlahi. Bu hedef ölçüsünde harekatımızı kurmuş ve bu ölçüde devam etmekteyiz. Hiç bir dünyevi çıkar peşinde değiliz. Şan, şöhret bunları riya olarak adlandırıp uzak durmaktayız. Ehli Sünnet vel cemaat çizgisinde Kur’an ve Sünnet ışığında yayın yapmaktayız.

Peki neden böyle bir oluşuma ihtiyaç duyduk?
İnternet ortamında “Dini hizmet” fazla önemsenmemek ile birlikte bu hizmeti belli çevreler tüm gayretleri ile yapmaktalar. Müslümanların ise her ortama girmesi, sistemli bir şekilde çalışması gerekmektedir. Bu ortamları ne kadar çok işgal edebilirsek menfi düşünce ve akımların fikirlerini serbestçe yayabilmesi zorlaşır. Günümüzde “Düşünen İnsan” denilen grup tez ve anti-tez görüşlere bakıyor buna binaen kendi fikir dünyasının temellerini atıyor. Hak davasının hak görüşlerini anlatmakta her ehli imana düşüyor.

Neler hedefliyor? Neler yapıyoruz?
Tüm paylaşımlara özen gösteriyor grafik olarak destekliyor ve içerikleri uzun bir araştırmadan sonra yayınlıyoruz. İnternet ortamında ki eksiklerden birisi de Kur’an-ı Kerim mealidir, bu ortamda bulunan meal sitelerinin sahipleri ve amaçları bellidir, “neden düzgün Ehli Sünnete uygun bir site olmasın” diyerek Kur’an-ı Kerim Meal sitesi aktif etmiş bulunuyoruz. Bu türde birçok projemiz vardır ve ilerleyen zamanlarda Allahu Teala  izin verirse elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.

Yorum bırakın